Termeni și condiții

Termeni și condiții

Termeni și condiții de utilizare a magazinului online www.raresbesliu.com

Societatea care administrează site-ul www.raresbesliu.com este Seven Pro Distribution SRL, având codul unic de inregistrare RO 26330428 si număr de ordine în registrul comerțului de pe lângă Tribunalul București J40/10419/2014.

Preturile sunt actualizate zilnic. Prețurile din comenzi sunt valabile 48 ore din momentul confirmării acestora.

Prezentul contract este supus legii române. Litigiile născute din interpretarea și executarea acestui contract se vor soluționa pe cale amiabilă, iar in cazul in care nu se ajunge la un acord pe aceasta cale se va apela la instantele judecatoresti competente.

Societatea Seven Pro Distribution își rezervă dreptul de a refuza colaborarea cu clientii ce manifestă comportament și limbaj neadecvat (agresiv, licentios etc.) sau au in istoricul comenzilor livrari refuzate.

Declaratie respectarea drepturilor de autor

Intregul continut al site-ului www.raresbesliu.com, inclusiv Newsletter-ele, este proprietatea societății Seven Pro Distribution SRL și intră sub incidenta legii pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si a legilor privind proprietatea intelectuală.

Folosirea pentru uz comercial sau contrar intereselor societății Seven Pro Distribution SRL orice material continut in site – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, script-uri, programe si alte date – fara acordul scris al companiei este stric interzisă. Pentru raportat probleme legate de drepturi de proprietate intelectuala va rugam folositi adresa de e-mail rares@raresbesliu.com
Folosirea fără acordul societății Seven Pro Distribution SRL a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare.

Politica de confidențialitate

Accesul raresbesliu.com de catre dumneavoastra se supune politicii de confidentialitate si implica acceptul dumneavoastra cu privire la aceasta, reprezentand o intelegere intre parti.

Informatiile furnizate catre societatea Seven Pro Distribution SRL sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse si anume efectuarea comenzilor, conform legilor in vigoare. Societatea Seven Pro Distribution SRL nu furnizează adresa dumneavoastra de e-mail unor terti, nu încurajază spam-ul, si nu divulgă datele furnizate de clienții săi fără acordul explicit al acestora. Orice utilizator are posibilitatea sa stearga din baza de date adresa de e-mail furnizata daca trimite o solicitare la rares@raresbesliu.com. Societatea Seven Pro Distribution isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii.

Societatea Seven Pro Distribution certifică faptul că va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Societatea Seven Pro Distribution garantează securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informatii vor putea fi folosite de catre Societatea Seven Pro Distribution SRL pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promotii, etc. numai cu acordul prealabil al clientului.

Clientul intelege dreptul de proprietate intelectuala si nu va dezvalui unei terte parti sau va face publice (pe internet sau media), nici una dintre informarile primite de la Seven Pro Distribution.

De asemenea, numele site-urilor precum si insemnele grafice, sunt marci inregistrate in proprietatea Seven Pro Distribution si nu pot fi preluate, copiate sau folosite, fără acordul scris al proprietarului.

Imaginile publicate pe site au titlul de exemplu, iar produsele livrate pot diferi uneori de imaginile prezentate in orice mod (culoare, accesorii, aspect, etc.). Societatea Seven Pro Distribution SRL își rezervă dreptul sa modifice specificatiile tehnice ale produselor fără o notificare prealabilă.

Furnizarea datelor personale către Seven Pro Distribution nu implică obligativate din partea utilizatorilor iar acestia pot refuza furnizarea acestor date in orice circumstante si pot solicita in mod gratuit stergerea acestora din baza de date.

Garanție legală

Societatea Seven Pro Distribution SRL acordă o perioadă de Garanție pentru produsele comercializate prin intermediul magazinului online, în conformitate cu prevederile legale. Garanția comercială acordată de societatea Seven Pro Distribution SRL este de 30 de zile din momentul recepționării produsului. Pentru aplicarea garanției sunt necesare factura de cumpărare și Certificatul de garanție în original sau copii ale acestora. Orice sesizări cu privire la calitatea produselor pe perioada valabilității Garanției vor fi adresate departamentului de Relatii Clienți.

Politica de Livrare

Comenzile sunt livrate de la depozitul nostru din Bucureşti şi ajung la destinaţie în interval de 1-5 zile lucrătoare de la înregistrarea comenzii. La finalizarea comenzii, pe site-ul nostru aveţi posibilitatea să alegeţi modalitatea de livrare a comenzii.

Livrarea se poate face prin:

  • Curier
  • Produsele se pot ridica personal de la sediul nostru.

Returnarea produselor

Cumpărătorul are dreptul dea returna produsul/produsele comandate în termen de 14 zile calendaristice de la recepționarea acestora, în conformitate cu prevederile Ordonanței de Urgență 34/2014 privind dreptul consumatorilor în cadrul contractelor încheiate la distanță. Data recepționării produselor este data preluării acestora de la reprezentantul firmei de curierat. Această dată poate fi verificată şi demonstrată prin documentele de livrare înmânate de curier. În termenul precizat mai sus, Cumpărătorul poate denunța unilateral contractul fără a invoca un motiv, conform OUG nr. 34/2014 cu privire la regimul juridic al contractelor la distanță, numai în scris, şi poate returna produsul numai dacă acesta este în condiții perfecte (inclusiv folia de protecție a produsului intactă) pentru a putea fi revândut ca produs nou. Cumpărătorul trebuie să informeze departamentul de Relații clienți în legătură cu intenția de a înapoia produsul în scris (via e-mail) și să retuneze produsul la adresa menționată în e-mailul cu procedura de retur care a fost transmis clientului, împreună cu formularul de mai jos. Societatea Seven Pro Distribution SRL va returna contravaloarea produsului/produselor repective în contul indicat de Cumpărător în formularul de retur, într-un termen maxim de 14 zile lucrătoare de la primirea produsului returnat de Cumpărător. Costurile de transport pentru returul produsului/produselor vor fi suportate de către Cumpărător.

Returnarea integrală a contravalorii achitate se va face numai în cazul în care produsele sunt în stare perfectă iar ambalajul acestora este complet şi nu prezintă deteriorări. Deteriorarea produsului cauzată de Cumpărător sau de folosirea necorespunzătoare a produsului va fi suportată de Cumpărător. Dacă produsul a fost utilizat de către Cumpărător şi nu mai poate fi returnat în stare perfectă, societatea Seven Pro Distribution SRL nu va putea returna contravaloarea acestuia.

Prezentul formular se trimite înapoi completat doar dacă doriţi să vă retrageţi din contract.

– Către Societatea Seven Pro Distribution SRL:

– Vă informez prin prezenta cu privire la retragerea mea (………..) din contractul referitor la vânzarea următoarelor produse

– Comandate la data (…………..)/primite la data (…….)

– Numele consumatorului (……………….)

– Adresa consumatorului (………………)

– Semnătura consumatorului (doar în cazul în care acest formular este notificat pe hârtie). Pentru a vă exercita dreptul de retragere trebuie să ne informaţi cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract, utilizând o declaraţie neechivocă, de exemplu, o scrisoare trimisă prin poştă, fax sau e-mail.

Pentru a respecta termenul-limită de retragere este suficient să trimiteţi comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere înainte de expirarea perioadei de retragere.

Dacă vă retrageţi, vom rambursa orice sumă pe care am primit-o de la dvs., inclusiv costurile livrării, cu excepţia costurilor suplimentare determinate de faptul că aţi ales altă modalitate de livrare decât cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fără întârzieri nejustificate şi, în orice caz, nu mai târziu de 14 zile calendaristice de la data la care suntem informaţi cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract. Vom efectua această rambursare folosind aceeaşi modalitate de plată ca şi cea folosită pentru tranzacţia iniţială, cu excepţia cazului în care v-aţi exprimat acordul expres pentru o altă modalitate de rambursare; în orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursări.

Putem amâna rambursarea până la data la care primim înapoi produsele sau până la momentul la care ne-aţi furnizat dovada că aţi trimis înapoi produsele, fiind valabilă data cea mai apropiată.

Probleme si alte reclamatii

Daca aveti probleme legate de o comanda care nu par a fi rezolvate prin e-mail sau cu consultantii nostri in vanzari, puteti lua legatura pentru o conciliere interna gratuita cu Bogdan Gheorghinouu, telefonic la 0743 198 680 sau prin email la adresa shop@raresbesliu.com, de Luni pana Vineri in intervalul orar 08:00 – 18:00.

Modalitati de plata:

– ramburs, la ridicarea coletului, daca optezi pentru livrarea produselor in Romania prin intermediul Fan Courier.

– plata in numerar, la livrarea coletului, daca alegi livrarea prin curier rapid. Inainte de expedierea comenzii, cosul de cumparaturi va calcula si va afisa exact valoarea cheltuielilor de transport.

– prin Ordin de Plata* in contul nostru nr. RO51INGB0000999905020325 deschis la ING BANK – NERVA TRAIAN
* Pentru platile efectuate prin OP livrarea produselor se va efectua la intrarea banilor in contul nostru.

Termenul de livrare:

Termenul de livrare  al comenzilor este de 5 zile lucratoare.